Bij Restaurant CRU vindt u een veelzijdige kaart met een reeks kleine verrassende gerechten, zoals eendenlever met paling en lamsnek en artisjok of rogvleugel. Er is ook een ruime keuze in kleine vegetarische gerechten, zoals gnocchi of cèpes met piment d’Espelette. Deze kaart wisselt op basis van het seizoen en de beschikbaarheid van verse producten.

Daarop volgend is er keuze uit een aantal signatuur hoofdgerechten, zoals Noordzeevis, côte de boeuf of Iberico lamsschouder. Dit kan verder worden aangevuld met zijgerechten. Ook de signatuur hoofdgerechten zullen wisselen al naargelang het aanbod en de start van het wildseizoen.

Het nieuwe menu voor herfst/winter 2020 zal spoedig worden bekend gemaakt.
Dit zal gebeuren op deze pagina, op de facebook pagina en middels de CRU Nieuwsbrief (inschrijven).

Voor vragen of mededelingen kunt u mailen naar info(at)restaurantcru.nl of gebruikmaken van onderstaand contactformulier.

+31(0)6 • 2558 3008