Côte de Boeuf Zaterdag
Vanaf zaterdag 26 Juni 2021 bij Restaurant CRU
1 KG Simmentaler voor 2 Personen
€ 59,- incl. frites & garnituur
Tevens bieden wij diverse voorgerechten en onze sommelier Pieter Dijkhuizen
is uiteraard aanwezig met een selectie van zijn favoriete wijnen.
Restaurant CRU is weer geopend op zaterdagen en voor private dining vanaf 26 juni 2021.
TEL: +31(0)6 255 83 008
In het 19e-eeuwse neorenaissance Scheveningse pand begon Alan de Vries in 2015 VleeschHouwerij CRU. Als exclusieve leverancier van wild, gevogelte en vleesspecialiteiten aan horecagelegenheden in de Haagse regio borduurt hij voort op het bestaan van een slagerij die vanaf begin 1900 aan de Badhuisstraat was gevestigd. CRU werkt zoveel mogelijk met lokale producten, veelal direct verkregen van lokaal werkende jagers en Staatsbosbeheer.