Restaurant CRU — Logo — Den Haag

In het 19e-eeuwse neorenaissance Scheveningse pand begon Alan de Vries in 2015 VleeschHouwerij CRU. Als exclusieve leverancier van wild, gevogelte en vleesspecialiteiten aan horecagelegenheden in de Haagse regio borduurt hij voort op het bestaan van een slagerij die vanaf begin 1900 aan de Badhuisstraat was gevestigd. CRU werkt zoveel mogelijk met lokale producten, veelal direct verkregen van lokaal werkende jagers en Staatsbosbeheer.

In 2019 opende Alan de Vries Restaurant CRU. Bij de start van het najaar en het begin van het wildseizoen zal Restaurant CRU geopend zijn voor diner van donderdag t/m zaterdag.

Nieuwe Kaart

Bij Restaurant CRU vindt u een veelzijdige kaart met een reeks kleine verrassende gerechten.

CRU is heropend

Op 17 september is Restaurant CRU heropend en van start gegaan met een deels vernieuwde staf, waaronder vooraanstaand sommelier Pieter Dijkhuizen. In de keuken staan als vanouds Alan de Vries en Brian Whyte. Ook de kaart is vernieuwd. We zijn geopend op donderdag, zaterdag en zondag.

Reserveren voor 17 september en verder kan vanaf nu. Let op: er gelden voor restaurants COVID-19 regels. Lees die s.v.p. hier door vóór het maken van uw reservering.

Premier Rutte en President Macron dineren bij CRU

Minister-President Mark Rutte en Emmanuel Macron, President van Frankrijk, dineerden dinsdag 23 juni bij CRU in Scheveningen. Berichten over dit diner stonden in alle grote media, waaronder Le Figaro en New York Times.

COVID-19

COVID 19 Beleid — Wij worden geacht u enige vragen te stellen bij uw aankomst. Het gaat om deze vragen: —
Hebt u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? — Hebt u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab) — Heeft u een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? —

CRU is heropend

Op 17 september is Restaurant CRU heropend en van start gegaan met een deels vernieuwde staf, waaronder vooraanstaand sommelier Pieter Dijkhuizen. In de keuken staan als vanouds Alan de Vries en Brian Whyte. Ook de kaart is vernieuwd. We zijn geopend op donderdag, zaterdag en zondag.

Reserveren voor 17 september en verder kan vanaf nu. Let op: er gelden voor restaurants COVID-19 regels. Lees die s.v.p. hier door vóór het maken van uw reservering.

read more

Premier Rutte en President Macron dineren bij CRU

Minister-President Mark Rutte en Emmanuel Macron, President van Frankrijk, dineerden dinsdag 23 juni bij CRU in Scheveningen. Berichten over dit diner stonden in alle grote media, waaronder Le Figaro en New York Times.

read more

COVID-19

COVID 19 Beleid — Wij worden geacht u enige vragen te stellen bij uw aankomst. Het gaat om deze vragen: —
Hebt u op dit moment een huisgenoot met koorts en/of benauwdheidsklachten? — Hebt u het nieuwe coronavirus gehad en is dit de afgelopen 7 dagen vastgesteld (in een lab) — Heeft u een huisgenoot /gezinslid met het nieuwe coronavirus en heb je in de afgelopen 14 dagen contact met hem/haar gehad terwijl hij/zij nog klachten had? —

read more

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.